понеделник, 29 април 2024 г.

Българските политици ни честитиха новата година с традиционните празни приказки и клишета

Изпращаме 2022 година – трудна и предизвикателна година. Родината ни беше изправена пред изпитания, българските семейства понесоха тежестта на кризите, но винаги в трудни моменти сме показвали силата на българския дух, посочва председателят на БСП Корнелия Нинова в поздравителен видеоклип, получен в БТА от пресцентъра на партията, по случай Новата година.

„Нека посрещнем 2023 година с вяра, надежда и решителност, че можем да я направим заедно по-добра. Пожелавам да спрем войната и да има мир, да има спокойствие и сигурност, във всеки български дом да има топлина, любов и разбирателство“, посочва Нинова.

„Нека да е честита, мирна, здрава и плодородна 2023 година“, заявява Корнелия Нинова.

С видеоклип в профила си поздравления за 2023 година отправи и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Пожелавам ви здраве, здраве и пак здраве, казва Борисов.

Пожелавам през новата година да бъдем безкомпромисни към лъжата. Да намерим пътя към истината. Да бъдем заобиколени от открити хора. Да стигнем до правилните решения в името на нашите семейства, общество и Родина, написа лидерът на „Български възход“ Стефан Янев.

„Бъдете здрави, свободни и мечтаещи хора! Да бъдем благодарни, че България е част от свободния и демократичен свят. Нека заедно превърнем родината си в модерна европейска държава! Да ценим крехката си демокрация и да помагаме на тези, които воюват за своята свобода“, отбелязва в пожеланията си съпредседателят на „Демократична България“ (ДБ) Атанас Атанасов.

Поздрав с думите: „За много години, братя българи! Живи, здрави и кой ни мрази, под нас да лази!“ отправи и лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html