понеделник, 29 април 2024 г.

Акън Акъньозу оглави класация на най-обичаните актьори

Още преди да излезе сериалът „Капан“, Акън Акъньозу внезапно се озова в таблицата на „най-популярните актьори“ в социалните мрежи. След като разбраха, че любимият актьор ще участва в нова поредица, феновете му оказаха голяма подкрепа. Красавецът е завършил математика в супер престижния американски университет „Бъркли“. В Америка той се запознава и с приятелката си Сандра Пестемалциян, която е маркетинг специалист.

Възхищението на милиони зрители към Акън все още се дължи на запомнящото се участие в сериала „Вятърничав“, където той изигра ролята на Миран. А след като поредицата беше продадена и в много други страни, броят на феновете му по цял свят започна да расте главоломно.

В „Капан“ Акън си партнира с Бенсу Сорал, а появявайки се на екран, ситуацията в таблицата „Най-популярен актьор“, която се актуализира всяка седмица, веднага се промени стремглаво – Акиньозу се настани на първото място.
Нещо повече, той успя да детронира Онур Сеит Яран, млад актьор, който от няколко месеца е на върха. Акъньозу се изкачи на върха с цели 81 500 публикации, докато Онур получи 62 800 и е на второ място. След тях вниманието на зрителите привлече Халил Ибрахим Джейхан, актьорът от сериала „Наследство”, който е трети с 57 700 публикации. На 4-то място е Алп Навруз – той се появи на екраните с телевизионния сериал „Сърдечна болка“. Друго неочаквано име в списъка е Енгин Алтан Дюзятан. Със старта на проекта „Крупие“ и той влезе в списъка под номер 5. След Хакан Завлак, който е на 6-о място тази седмица, са актьори от младото поколение като Мерт Рамазан Демир – за него много се говори покрай сериала „Рибарче“ и той е на 7-о място. Мурат Йълдъръм е 8-и, Реджеп Уста е 9-и, а Баръш Ардуч е 10-и в таблицата за последната седмица.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html