събота, 4 май 2024 г.

Кои са звездните сватби на 2022 година?

Актьорът и вече г-жа Балабанова

Удивително е как звездната слава и бурният интерес не спряха знаменитостите, които след редица любовни спънки успяха да срещнат сродните си души и да се врекат във вярност. Вижте най-гръмките събития, описани в „Галерия“.

Безспорно през 2022 година една от най-коментираните венчавки бе на актьора и певец Ненчо Балабанов. През септември той вдигна щура морска сватба с избраницата си – 17-години по-младата Катрин Русева. Подробности за събитието издаде първо и специално за вестника, изтъквайки, че най-накрая е намерил жената на живота си! „Когато откриеш наистина твоя човек и истинската любов периодът от запознанството до сватбата няма абсолютно никакво значение. Може да бъде няколко месеца, може да е години… Има хора, които действат предпазливо. Изчакват. Има и такива, които го правят след девет месеца – и са женени. Чукам на дърво, нека Бог е с нас и винаги да има тази любов. Тя е безценна, дава криле на всичко, което правим – индивидуално и заедно“, сподели артистът.

Раппевецът Йонистав Йотов и Кристин

Следван беше от Йонислав Йотов – Тото. Раппевецът впечатли почитателите си със стилно парти, „виновник“ за което бе булката – Кристин. „Мечтано перфектно, изящно, и красиво. Благодаря на Господ, че те срещнах“, написа блондинката, която неотдавна го дари със син. Тяхната точка бе ресторант на брега на яз. Пасарел, а списъкът с гости се свеждаше до роднините и най-близките им приятели. Сватбата бе ден след рождения ден на звездата, който обедини наздравиците за два щастливи повода.

С пищно тържество може да се похвали многодетният татко, който гони и рекорди по сватби, бившият фуболист Благой Георгиев. За отрицателно време той се раздели с плеймейтката Златка Райкова, запозна се със сегашната си жена – Полина, подари й пръстен и вдигна купон за чудо и приказ. Двамата обаче бяха оплюти, а причина затова се оказаха не необмислените им решения, а празничната визия – рокля и костюм за снимките, спортни екипи за гостите. Новата мода не допадна на  последователите им, мнозина от които взеха страната на русото изкушение. Всъщност Златка също готви сватба – въпреки че винаги е бягала като дявол от тамян от брака. Този път смята да узакони връзката си с екстенисиста Карен Хачатрян, от който очаква дете. Според близки до двойката това ще се случи през топлите месеци на 2023 г.

Благой и Полина се венчаха във Велинград

За разлика от напрежението, което витае между двете двойки, Маги Сидерова и бившият и мъж Борислав Желязков, известен като Боби Манекена, се превърнаха в добър пример. След раздялата те са запазили отношенията си до такава степен, че къдрокосата хубавица лъсна на сватбата му с Роси Черногорова, която също е манекенка. Венчавката беше през август, в „Св. Успение Богородично“ в Царево, а след това гостите са се забавлявали в ресторанта на плаж „Перла“.

Веселият артист Борислав Захариев, известен като Боби Турбото, пък се ожени за ексдепутатката от „Атака“ Калина Крумова. Очевидно морето е примамлива локация. Двамата се венчаха в луксозен комплекс край Созопол. Любопитна подробност е, че сватбата им не провокира толкова голям интерес, колкото новината, че са двойка.

 

Цвети от Фермата“ облече носия

Красивата стюардеса от седмия епизод на „Фермата“ Цвети, каза заветното „да“ на любимия си мъж – Кирил. Сватбата им бе на 11 ноември, когато църквата почита свети Мина – закрилник на пътниците, странниците и пътешествениците. Риалити героинята се превърна в сензация, след като сподели свои снимки, на които позира с части от традиционна българска народна носия – което е било изненада и за присъстващите. Двамата планират за медения месец да пътуват до някоя източна държава – Индонезия, Тайланд, Камбоджа или Виетнам, като най-вероятно това ще се случи догодина.

Синът на доц. Ангел Кунчев вдигна вещерско парти

Специалистът по нервни болести направи купон във „Вила Екатерина“

Синът на главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев – Тодор, вдигна сватба с вещерски елементи през септември. Богатият наследник, който е специалист по нервни болести и е един от младите кадри в тази област в УМБАЛ „Александровска“, и избраницата му Мария посрещнаха близките си приятели и гости в ултралуксозен комплекс край с. Вакарел, намиращ се на 35 км от столицата. Една от специалните изненади за присъстващите бе балет с двуметрови криле на пеперуди, чиито спектакъл обединяваше танци и светлинно шоу. В програмата имаше още динозаври и различни създания, част от най-популярните митове и легенди.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html