неделя, 5 май 2024 г.

Лена обикаля коледните базари

 

Лена с приятеля си Мирослав в Царска Бистрица

Лена Бориславова е луда да обиколя коледни базари, свидетелстваха софиянци. Красивото острие на „Промяната“ беше забелязана няколко вечери подред да се разхожда из софийските местенца, посветени на празника. Тя не пропусна да си купи сувенир и украса за Рождество Христово и да се сгрее с чаша вино в ръка. Лена беше в компанията на приятели и истински се забавляваше, пише “Галерия”.

За капак бившата говорителка пусна свои снимки от воаяж до европейски град, който доста медии нарекоха нидерландски. Всъщност Лена се пусна от празничен Брюж. Пътешествията са другата страст на юристката и тя не пропуска да споделя стари кадри от цял свят. На някои от тях е с приятеля си Миро Иванов, депутат от „Промяната“, на други е сама.

Двамата адвокати са двойка още от студентските години в СУ, макар ямболията да е по-възрастен. Общи приятели разказват, че Лена учела здраво, била винаги отличничка, но това не пречило да участва във всяка сбирка или купон. „Болезнено амбициозна, но и голяма веселячка. Никога не се е надувала, че е първенец на випуска или че са я приели в „Харвард“, добави състудент на Бориславова.

Миро бил още тогава по-скромен. Той предпочитал да изразходва енергията във футболни мачове с колеги, като ритал непрекъснато на малки вратички. Като повечето жители на Ямбол, пълен с военни навремето, половинката на Лена е запален цесекар. Наскоро той дори  изрази в социалните мрежи съболезнования по повод внезапната смърт на треньора Миодраг Йешич, извел „червените“ до 30-ата титла.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html