събота, 4 май 2024 г.

Кои са ВИП бебетата на 2022?

 

Джена роди малко след Цветница

Декември неслучайно е месецът на равносметките! Семействата на едни от най-обичаните имена от музикалната, театрална и кино сцена се увеличиха през 2022 година – и заедно с успехите в професионален план, те успяха да си подарят най-скъпия подарък – наследници! Вижте кои са ВИП бебетата, описани в “Галерия”.

В първата седмица на годината, сочената за една от най-красивите синоптички у нас Гергана Малкоданска роди дъщеричка. Малката Белла се появи на бял свят на 6 януари, когато честваме Богоявление, с ръст от 51 сантиметра и тегло от 2 килограма и 930 грама. Ролята „майка“ се оказа много примамлива за къдрокосата хубавица, която получава помощ от любимия си мъж – Алекс Ковачев, известен с фирмите си за интериорен дизайн. Добрата новина е, че телевизионните бебета са още. През октомври спортният журналист на bTV Петър Бакърджиев сподели, че е станал татко за трети път, а тайната бременност на избраницата му повдигна редица въпросителни. „Имам две момчета, време ми беше за момиче“, обяви тогава той. Бебчето е момиченце с име Бориса, което тежи 2,800 килограма и е с 50 сантиметра височина.

Нора Шопова и Траян Косев

Подобна радост връхлетя и красивата моделка, популярна и от малкия екран Нора Шопова, която преди седмици гушна момче. Щастливата новина сподели самата тя в профила си в Инстаграм с две снимки от периода, в който все още е бременна. Вихрен проплака на 30 ноември. „Любов е. Щастие е“, гласеше част от посланието под кадрите. През октомври тя каза „да“ на студентската си любов Траян Косев. „С него сме колеги от Юридическия факултет в УНСС. Станахме близки след три-четиригодишно приятелство. Харесва ми, че връзката ни се случи постепенно, защото се бяхме опознали и ни беше лесно да се напаснем. Казахме си „Обичам те“ почти едновременно“, бе разказала красавицата в едно от интервютата си.

Жорж гушна дъщеря

Истински ръст на бебета, и то момичета, отбелязаха в попфолк средите. През февруари Емилия стана майка за трети път. На щастливото 10-о число тя гушна дъщеричка, плод на любовта й с бизнесмена Жорж Башур. Още тогава стана ясно, че момиченцето носи името на бащата – Жоржина. От предишната си връзка с бизнесмена Коко Динев, блондинката има 5-годишна дъщеря Мира, както и 13-годишен син – Иван. През април колежката й Джена също стана отново майка. Тя дари дъщеря си с красивото име Цветая. „Добре дошла, малка принцесо! Очаквахме те с нетърпение! Вълнуваме се много… Тя се роди точно в тези празнични дни и съвсем естествено си дойде с името. Желаем й да бъде здрава и много, много да ни радва“, коментира тогава певицата. Най-известното откритие на Милко Калайджиев, певицата Мира, чиято звезда изгря в дуета „Хей, малката“, може да се похвали с момче. За нейния наследник се разбра съвсем наскоро, тъй като от години, брюнетката живее и работи в Белгия.

Непрекъснато скандализиращата социалните мрежи с визия и поведение певица Сузанита, която е дъщеря на певеца Орхан Мурад, също стана майка. Само на 19 години тя има син на име Матиас от половинката си – шампиона по хвърляне на копие Марк Славов. Двамата имаха бурна връзка и кратка раздяла по време на бременността. Месец преди малчуганът да се появи на бял свят те се събраха. В очакване на наследник, но №2, е моделката Джулиана Гани. „Ще родя около Коледа, готова съм с всичко“, бе споделила силиконката, която има син Давид, плод от вече забравената любов с фитнес инструктора Илиян Найденов. Според запознати тя ще кръсти бебето си Кай, което ще вземе първата буквичка на баба си Катя.

Бебета има и в артсредите – скоро поздравления получи актрисата София Бобчева. Дъщеря й Стефани-Ирини проплака през октомври. Името e вдъхновено от гръцкия език и означава „венец на мира“. Таткото се казва Борис, но по желание на звездата от „Скъпи наследници“ се крие от светлините на прожекторите. По-рано колегата й Христо Петков стана баща на момче. Първа това обяви майката – влогърката Лили Гелева: „Добре дошъл, Вито Христо Петков, слушай – велико е, че те има“. Те отправиха и своите специални благодарности към екипа. „Животът е чудо“ – така завършва съобщението, което актьорите оставиха към кадъра на новороденото им бебе в социалната мрежа, натрупал хиляди харесвания. Припомняме, че той има момче и от колежката си Анастасия Ингилизова – Константин, което вече е на седем години.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html