четвъртък, 2 май 2024 г.

Валери от „Игри на волята“ заби студентка

Аферата му с Мирела приключи

Един от най-харесваните участници в приключенското риалити предаване „Игри на волята“ Валери Григоров има връзка с красива студентка. Кадри на сина на Мария Гроздева, който бе основният фаворит в надпреварата за 100 000 лв., с млада дама бяха разпространени във фен страниците му, а по-късно премахнати. Според почитатели, следящи изкъсо живота на мачото, той се радва на небивал интерес, като най-често получава съобщения от по-млади дами, гледали предаването.

Любопитна подробност е, че на кадъра, който е бил споделен под формата на история в популярната платформа Инстаграм, т.е. достъпен в рамките на 24 часа, има отбелязана локация – Солун. Очевидно близка Гърция се е оказала по-примамлива точка за двойката, защото двамата се крият от любопитните погледи у нас. Момичето не е известно, като повечето в близкото обкръжение на авантюриста може да се похвали с красива визия и стегната фигура. Възможно е двамата да се познават от университета, тъй като самият Валери все още учи право.

Въпреки че не коментира личния си живот, мускулестият мъж даде да се разбере, че няма нищо общо с Мирела в реалността. Двамата се превърнаха в обект на коментари по време на снимките на шоуто, тъй като многократно си позволиха да демонстрират по-близки отношения. След финала танцьорката заяви, че по никакъв начин не се е опитала да урони авторитета на бившия си приятел Димитър Лефтеров, който също бе част от състезанието, а излъчените кадри са манипулирани. Всъщност става дума за разговор, който екипът е заснел със скрита камера, прикривайки пред участниците, че ще бъде акцент в ефира. За да допринесат за славата си, те споделиха общи снимки след отстраняването, провокирайки слухове, че са заедно. Близки до тях обаче твърдят, че публикациите им са имали единствено пиар стратегия, чрез която да развият профилите си. До голяма степен хубавицата успя – в момента заработва и като модел.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html