понеделник, 29 април 2024 г.

Орхан Мурад системно кръшкал на жена си

Орхан смята изневерите си за нужда, а не за грехове

Певецът Орхан Мурад и дъщерите му – Сузанита и Александра, започнаха люта война по медиите след бурния развод между него и вече бившата му съпруга Шенай. Повод за скандала се превърнаха откровенията на по-голямата наследница, която преди дни издаде, че семейството е било подложено на тормоз, а самите те многократно са били гонени, лъгани и обиждани. Близки до фамилията разкриха, че изпълнителят многократно е кръшкал на любимата си, като окончателната раздяла е била провокирана от поредната и по-точно – четвърта жена, за която Шенай узнала, пише “Галерия”.

През годините блондинката правела компромиси, тъй като Орхан издържал семейството и на практика тя нямала финансовата стабилност да се отдели. Единственото й желание било Сузанита да навърши пълнолетие, за да поеме по пътя си. Александра не била грижа, тъй като тя има партньор и дете, което расте в хармония, далеч от  Мурад.  Няколко месеца Шени и малката й щерка живели в просторния семеен мезонет в Пловдив – според певеца те умишлено не плащали сметки, за да го погнат от съда, а парите давали за дрога. Опитвайки се да се изкара жертва, Орхан загуби и малката част от приятелите си, които са наясно със ситуацията. А именно зависимостите на двете дами и нелекия живот, провокиран от издънките на знаменития съпруг и баща.

Голямата му дъщеря Александра разкри грозната истина

„Ще ми ражда дете на 19 г.“ – с тези думи Мурад си спечели не просто недоброжелатели, а десетки врагове, които категорично заявиха, че освен лош съпруг, той не е и достоен баща. „Наложи се да прекратим контакт заради емоционалния тормоз, обидите, които търпяхме. Прекрасно е, че той обвинява тях, но поведението им е провокирано. Той не споменава едни много тежки грехове, които той допусна. Или както той се изказа веднъж, това не са грехове, това са си човешки нужди. Оставям това тук“, написа Александра, а таткото се ожали, че е блокиран навсякъде.

Шенай не желае да коментира последните изцепки на някогашната си любов. Тя успя да се събере след развода, намери нов човек до себе си и сега се носи на крилете на любовта. Живее и работи в чужбина, но през 2023 г. ще бъде у нас, за да изпълни любимата си роля, тази на „баба“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html