четвъртък, 2 май 2024 г.

Саня Борисова в афера с бившия на Алисия

Саня Борисова най-накрая е щастлива

Красивата актриса Саня Борисова най-накрая успя да забрави голямата си любов – режисьора Ники Илиев и се радва на нова тръпка. Истинска изненада обаче предизвика името на бившия приятел на фолкзвездата Алисия – бизнесмена Симеон Филипов, който се занимава с недвижими имоти и минава за един от най-желаните и богати ергени у нас, пише в. “Галерия”.

Алисия още страда за бизнесмена

39-годишната блондинка и с десет години по-младият милионер са забелязани на интимни вечери в изискани столични ресторанти вече няколко пъти от столични клюкари. Двамата са се държали повече от приятелски и определено са изглеждали много влюбени и щастливи. Самата тя призна, че има човек до себе си. „Да, имам приятел. Не искам да издавам повече, защото щастието обича тишината”, коментира хубавицата през лятото.

Доскоро на Саня й приписваха връзка с бившия на Деси Слава – боксьора Благой Найденов, но и двамата отрекоха интимни отношения. Преди брака си с Ники Илиев, тя изживява любов с Деян Донков. Искрата пламва в родния им град Видин, за да се разгори в седемгодишна връзка. Със звездата от Народния театър се събирали на приливи и отливи, но на практика синеокото миньонче е израснало с него и той именно я запалил по актьорското майсторство. „Всичко започна много романтично, но определено не бяхме един за друг и се разделихме“, разказа бившата моделка преди време. С Ники пък се запознават на кастинга на сериала „Забранена любов“, където играят брат и сестра. Скоро след старта на снимките заживяват заедно, но дългата им връзка не устоява на времето и двамата се разделиха през 2018 година. Те така не станаха родители и според запознати сега Саня искала повече от всичко бебе. А дали отношенията със Симеон Филипов ще прераснат в по-сериозни, предстои да разберем.

Симеон Филипов е сред най-богатите и желани ергени

За аферите на бизнесмена не се знае нищо, освен че изкара бурна любов с Алисия. Сериозната им връзка траеше повече от три години, през които изпълнителката живя в огромния му палат в „Бояна“ заедно със сина си от Валери Божинов. Докато беше обвързана с Мони, както го наричат приятелите му, певицата ходеше само на 1-2 участия седмично, които бяха внимателно подбрани. Богатото гадже я издържаше и тя нямаше потребност да се бъхти по участия, а предпочиташе да е до него и да го следи да не й кръшне. Симеон Филипов подари на брюнетката скъп джип, който не е ясно дали си е прибрал след края на отношенията им. Симеон бе добър приятел и на бившия партньор на певицата Жоро Бирмата, който почина преди месец.

Въпреки че отношенията им бяха на път да прераснат в брак, Филипов си тръгна от фолкпевицата в края на миналата година, а тя си събра куфарите и се пренесе в тузарския си апартамент в столичния квартал „Изток“. Изпълнителката не скри за раздялата си с бизнесмена в тв интервю. „Любовта оказа ли се такава, каквато я описват в книгите, във филмите, в любовната лирика“, попита я Мон Дьо в свое интервю, на което певицата първоначално отговори уклончиво: „Ще видим“. И продължи: „Към момента мога да кажа, че щом е приключила, значи не е била нищо от това, което изброи“.

На Алисия определено не й върви. След като бащата на сина й – футболиста Валери Божинов я заряза заради Николета, тя имаше сериозна връзка с вратаря Ники Михайлов. Той обаче също я изостави заради фаталната Лозанова и тя се впусна в страстна афера с покойния вече Жоро Бирмата. И там обаче нещата не се развиха както трябва и след края на любовта й със Симеон Филипов, фолкпевицата се е отдала изцяло на сина си Валери и на кариерата си.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html