петък, 3 май 2024 г.

Дара наля 600 кубика силикон

Певицата показа апетитни форми

Младата певица Дарина Йотова – Дара, която зрителите имаха възможността да гледат като ментор в музикалния формат „Гласът на България“, се е подложила на две операции – за увеличаване на бюста и за повдигане, пише в. “Галерия”.

По-рано изпълнителката залагаше на по-прилична визия

Наблюдателни и верни фенове на звездата от „Вирджиния рекърдс“ забелязаха променената й визия, сравнявайки стари и нови фотоси. По всичко личи, че гръдната обиколка на варненската дива е далеч по-голяма. Според запознати тя е сложила 300 кубика. За интервенцията е платила около 6000 лв., тъй като в последните години се наблюдава изключителен спад на цените. Това обаче не е била крайната сума. Повдигането е оскъпило операцията. До момента тя не е коментирала нито един от слуховете за промени. След разочароващата връзка с поета и певец Папи Ханс, който в момента върти любов с моделката Сара Драгулева, чиято звезда изгря в криминалния сериал „Братя“, Дарина спря да разказва подробности от личния си живот.

Впечатление обаче прави трансформацията и по отношение на дрехите. Ден след ден Йотова залага на все по-екстравагантни аутфити, неоставащи много на въображението. Такъв беше случаят с избора и на тоалет по време на големите финали на надпреварата в ефира на bTV – сочните й форми успяха да генерират не по-малък интерес от успеха на последните, борещи се за голямата награда от 50 000 лв. Според запознати тя има още няколко подобрения – разбира се, така нашумелия ботокс. В миналото е искала да се подложи на ринопластика, но след време желанието е утихнало.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html