понеделник, 29 април 2024 г.

Роксана върти любов с бандит

Снимка: LifeOnline

Попфолк певицата Роксана е залюбила немски бандит, след бурната раздяла с бащата на второто й дете – Александър, пише в. „Галерия“. Изпълнителката на „Обещай ми“, „Мъж мечта“ и „Намерете го“ се е забъркала в опасна авантюра с главатаря на популярната германска рокерска групировка „Ангелите на Ада“ (Hells Angels), твърдят близки до нея.

Бившите съпрузи се опитаха да се разделят с добри чувства, но не успяха

За членуващите мачовци, представящи се за просто почитатели на хард музиката и страстни любители на мощните мотори, не се говори добре из Европа. Всъщност групата е известна със стотиците си престъпления и нарушения на закона. Не е ясно кога ромската перла е  попаднала в обятията на лошото момче, но по всяка вероятност двамата са се запознали на някое от участията й зад граница. Злите езици твърдят, че е възможно той да е причината за развода й с Александър, но пред „Галерия“ по-рано тя категорично отрече версията за изневяра. „Не става дума за трети или пети човек. Тук няма жертви, не мога да дам точната причина, защото по този начин ще уроня авторитета на Александър, а той е бил мой съпруг и дори сега, като баща на сина ми, съм длъжна да пазя името му“, коментира блондинката.

Любопитна подробност е, че 37-годишната Роксана се разхожда с охрана. Няколко здрави мъже я пазят, както по време на участия, така и когато се разхожда по магазините или софийските улици. Причина за това е бившият й мъж, който малко след като се разчу за разлъката пусна специално обръщение към нея в непрекъснато популяризиращата се платформа Тик-Ток. В уебпространството той изглежда жертва, а Роксана – злият герой. Застрашена от непрекъснатите му опити за връзка, музикалната звезда решила да предприеме незабавни мерки. Новият й мъж осигурил охрана, целяща да стресне Александър при евентуален опит за разговор или среща.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html