неделя, 5 май 2024 г.

Мерве Диздар страни от феновете си

Хубавицата твърди, че не обръща внимание на клюките

Талантливата актриса Мерве Диздар напоследък често е споменавана в медиите и социалните мрежи, благодарение на участието си в комедийни и драматични сериали, както и изяви на театралната сцена. Награждаваната актриса, която стана известна с успешните си изпълнения в проекти като „Войната на снахите“, „Блокът на невинните“, „Алиса Мюзикълът“ и „Ершан Кюунери“, направи откровени изявления за кариерата си в медиите.

На въпрос на журналиста от изданието „Хюриет“ – каква е тайната да съществува само благодарение на труда си, като държи всички на разстояние, актрисата отговори: „Винаги ходя на едни и същи места, приятелите ми винаги са едни и същи. Така че просто говорим за това, което правя. От една страна, това е за предпочитане. Звучи по-сигурно. Така че мисля, че разстоянието е добро за всички и всичко“.

Актрисата призна, че е спечелила известност благодарение на сериала „Блокът на невинните“. Тя завършва консерваторията през 2008 г. „Хората започнаха да ме разпознават едва сега… Славата не е променила начина ми на живот. Това не промени отношението ми към работата или стила ми. Но започнах да спазвам повече дистанция сред хората. Проблемът да си популярна актриса е, че хората говорят неща за теб, които не съществуват. Те коментират това, което виждат или чуват, без да знаят кой сте всъщност“, добави тя.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html