събота, 4 май 2024 г.

Бойко Борисов: Поради некадърно ръководство избиха полицаите

„Изчегъртаха за две години всичко и продължават безобразията. Преди две години нямаше шанс да има в новините бягащи бежанци, и то в София дошли чак. Поради некадърно ръководство избиха полицаите“, това заяви на брифинг лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, пише Дарик.

Рано тази сутрин бус, превозващ 12 сирийски мигранти, удари спрял полицейски автомобил на бул. „Цариградско шосе“, при подхода към Околовръстния път в посока с. Казичане – след преследване. Тежко ранен и с опасност за живота е един полицай, а други двама са ранени.

„Правилно са си подали оставките. Още преди седмица-две поисках оставката на този главен секретар. Представям си Младен Маринов да дойде да ми докладва, че дизелово бусче ще  бъде преследвано 50 км и накрая ще бъде тежко контузен полицай. Има си цяла наука за това. Съжалявам, но това е морален акт да си подадеш оставката заради теци човешки съдби“, посочи още Борисов.

Аnteni.info припомня, че тази сутрин при гонка между полиция и мигранти на АМ „Тракия“ един полицай е с опасност за живота.

Главният секретар на МВР и неговият заместник подадоха оставка. Това обяви самият гл. комисар Петър Тодоров на брифинг, след като полицай е с опасност за живота след тежка катастрофа с бус, превозващ мигранти край София.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html