понеделник, 29 април 2024 г.

Бойко Борисов се щракна с Лили Иванова и си пожела от президента честни избори

Снимка: Фейсбук на Бойко Борисов

Резултатите от изборите са в ръцете на президента Радев, ако той си държи на думата да проведе честни избори. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно посещение в Стара Загора. В града на липите ще пее естрадната прима Лили Иванова и Борисов не пропусна да се щракне с нея. Според Борисов тя му казала „Благодаря ви за уважението“.

„На 3 октомври българите като цяло трябва да работим заедно. Неслучайно девизът на България по време на европредседателството беше „Съединението прави силата“. На европейците толкова им хареса, че си го взеха. Обединението е формулата на успеха на всички нации, не само на българите“, каза Борисов по време на живо включване от Фейсбук страницата му.

Много било важно според Борисов на кое място ще бъде ГЕРБ като политическа сила, защото от това зависело и как ще се преговаря за кабинет. Той не пропусна да критикува „Промяната“. „На 30 септември спират компенсациите за бизнеса и бита. Какво ще правят? Ами общините“, каза лидерът на ГЕРБ.

„Гледайте какъв театър! Гледайте каква красота. Довечера ще е пълно с народ, ще се радват, ще се веселят. Това е, което ще наследите от нас – направено е“, каза Борисов.

Тази вечер Лили Иванова ще пее в открития театър, открит през 1959 година.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html