понеделник, 29 април 2024 г.

Мелания Тръмп трябваше да се отърве от бельото си, след като ФБР претърси спалнята й

Снимка: БГНЕС

Съпругата на бившия американски лидер Доналд Тръмп Мелания трябваше да си купи ново бельо, след като агенти на ФБР нахлуха в резиденцията на политика и претърсиха и спалнята й. Това съобщава  порталът RadarOnline .

Отбелязва се, че въпреки че служителите са действали с ръкавици, бившата първа дама е решила да се отърве от всичко, „което е било замърсено“. Приятел на семейство Тръмп обясни, че Мелания не може да понесе мисълта непознати да ровят в нещата й. 

„Кой знае кой е докоснал бельото й по време на обиска? Тя никога повече няма да се чувства комфортно в него“, каза източникът.

На 8 август около сто  служители  на ФБР нахлуха в имението на Тръмп Мар-а-Лаго. Американският седмичник The New York Times посочи, че претърсванията може да са  свързани с документи , за които се твърди, че бившият президент е взел от Белия дом. Вашингтон обаче заяви, че не  е запознат  със ситуацията.

Бившият офицер от американското разузнаване Скот Ритър предположи, че истинската причина за обиските може да  е популярността на Доналд Тръмп  сред гражданите на САЩ.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html