неделя, 5 май 2024 г.

Наталия Кобилкина учи курсистките си да крадат за 6 бона

Таня МЕТОДИЕВА, за в. „Галерия“

Курсистки, ръководени от най-известната родна сексоложка Наталия Кобилкина, бяха уловени в нелепа измама, а “схемата им” – разкрита от потърпевш. Историята му успя да провокира интереса на почитатели и недоброжелатели, които популяризираха шашмата за отрицателно време чрез социалните мрежи. По време на семинар, реализиран на родното Черноморие, Кобилкина дала нетрадиционни задачи на присъстващите, като една от тях била “как да искат ефективно пари от мъжете” – това накарало дамите да влязат в много и различни роли – на обрано момиче, срамежлива певица и напорист импресарио. Целта била да изкарат пари, без да бъдат уловени. За съжаление обаче планът им рухва и то за десет лева – сумата, с която бива измамен Е.М., дръзнал да разкаже за кражбата в уебпространството.

Стоял си почни незабележимо, в близост до плажа, той попаднал на едно от момичетата на Наталия – млада дама, представяща се за жертва на хотел, който е стопирал достъпа й, заради неизплатен депозит на стойност 10 лв. “Жена беше на около 30 години, слаба, облечена в лятна бяла пола, син потник и сандали. Не носеше бански, въпреки че беше на плажа. Каза ми: “Ами, чантата ми е в хотела и не ми я връщат, докато не им дам депозита от 10 лв. Портфейлът ми е в нея и не мога да им платя.

В този момент фиксирах кафява гривна на лявата и ръка, на която пишеше името на съседния хотел. Очевидно беше гост на хотела. Докато говореше, гласът ѝ затрепери, а очите ѝ започнаха да се пълнят със сълзи”, разказва измаменият.

Първоначално й дава поисканата сума, след работник от хотела му намеква, че това е невъзможно практика, която не се предлага. Красавицата на Кобилкина се притеснила и избягала. След минути обаче до него се приближили други две момичета, със същите гривни.

“Не обърнах много внимание на едната, но другата бе доста пищна – руса, висока, с едри гърди и големи сини очи. Чух, че втората е много притеснителна и се срамува от хората и затова я карат да пее на хората…

В последствие разбрах, че въпросният семинар представлява седемдневно обучение с гръмкото име „Живот на върха“, за което цените започват от 3 200 лв. и стигат до 6 000 лв. Кобилкина ги учила как да просят пари и да бъдат независими”, издава още Е. М.

В отговор на публикацията, която буквално за дни обиколи социалните мрежи, Наталия не сподели нито дума. В последните седмици обаче сексоложката коментира все по-често успешния си живот.

Това пък провокира друга тема за размисъл и ироничното подзаглавие на последната й книга – „Как да изградиш бизнес за милиони”, използвано от зложелателите й, описали грозната схема.

“Преди за успели се смятаха жените с успешен мъж. Трябваше да имаш мъж, за да можеш да се справиш. В днешно време, за щастие, познавам двойки, в които и двамата са реализирани успешно и всеки има собствени доходи. Жената отдавна е повече от съпруга и майка. Много жени имат потенциал за успех, но не знаят как да започнат свой собствен финансов път или им се струва невъзможно заради пола им. Иска ми се да ги окуража.

Една финансово свободна жена може да има съвсем друг тип отношения с мъжа. Тогава живееш с него, защото избираш това, а не по принуда”, коментира тя. Всъщност Наталия има причина да обяви подобни главозамайващи цифри за обученията си. Една от мечтите й е тя и съпругът й – гъркът Такис Дретакис, да закупят къща в Лондон.

Цените в английската столица наистина са грандиозни, особено на имота, който те искат.. Любопитна подробност е, че Наталия не припечелва само от уроците – как да сме секси и независими. Тя има няколко бизнеса, които според близкия й кръг от приятели и познати, й носят не малко пари.

Става дума за търговията с недвижими имоти, някои от които дава под наем, рекламите, които реализира, продажбата на продукти – биодобавки и пр. Както и от инвестициите, които направи преди време в акции.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html