сряда, 1 май 2024 г.

Ози Озбърн се уплаши от стрелбите в САЩ, разкритикува Америка и се върна у дома

Култовият фронтмен на „Блек Сабат“ Ози Озбърн обяви, че ще се премести от Лос Анджелис в Англия, предаде ДПА. Роденият в Бирмингам Озбърн каза, че му е омръзнало от масовите стрелби във втората му родина. “Не искам да умра в Америка. Не искам да бъда погребан в шиб*ното гробище Форест Лоун. Аз съм англичанин. Искам да се върна в Англия. Но ако жена ми беше казала, че трябва да заминем и да живеем в Тимбукту, щях да тръгна. Но не, просто е време да се прибера у дома”, добави 73-годишният рок динозавър.

Озбърн ще се премести във Великобритания заедно със съпругата си Шарън. Двамата сключиха брак през далечната вече 1982 г. Те ще живеят в разкошното си 120-годишно  имение Уелдърс Хаус в графство Бъкингамшър, северозападно от Лондон.

Нещо повече, легендарната рок звезда направи антиаверикански изказвания, които едва ли ще се харесат на феновете му отвъд океана.

„Всичко в САЩ e толкова нелепо. Омръзна ми хора да бъдат убивани всеки ден. Един Господ знае колко много хора са били застреляни при училищни стрелби. И тази масова стрелба на концерт в Лас Вегас“, каза Озбърн пред „Обзървър“.

От своя страна съпругата му Шарън обясни, че решението няма никаква връзка с факта, че Ози беше диагностициран с болестта на Паркинсон.

„Зная, че хората ще си помислят точно това. Не е така. Просто е време да се приберем в родната Англия. Америка се промени толкова драстично. Това изобщо не са Съединените американски щати“, каза съпругата на Ози Озбърн пред неделното издание на в. „Гардиън“. Тя подчерта, че в САЩ няма нищо „съединено“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html