вторник, 30 април 2024 г.

Джей ло каза „Да“ на Бен Афлек с пръстен за 5 млн. долара

Събитието на века в Холивуд – втората сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек очаквано премина като в приказка на Дисни. Пищна церемония, знаменити гости, облечени изцяло в бяло и пръстен с умопомрачителен зелен диамант за поне 5 милиона долара белязаха събитието, което бе гарнирано с изискано меню и много забавления.

Миналия месец Бен и Джени се ожениха на бърза ръка в скромен параклис в меката на сватбите – Лас Вегас, но още тогава бляскавата двойка анонсира, че ще има второ, вълшебно тържество, достойно за принцеса и възлюбения й принц.  Влюбените гълъбчета с внушителни банкони сметки не пожалиха средства за събитието на живота си, а според близки до семейството, Афлек джентълменски е платил изцяло сметката. Сватбената агенция, която наеха, е оженила не една и две холивудски знаменитости, а хонорарът й възлиза от няколко стотин хиляди,  до няколко милиона долара.  Познавайки влюбените гълъбчета, техни приятели предполагат, че те са платили по-скоро в в по-високия ценови диапазон.

Великолепната церемония се състоя в красивото колониално имение на Афлек в резервата Хемптън Айлънд, Джорджия, вълшебно местенце, което не е по джоба на средностатистическия американски турист. Имотът на холивудския ас се разпростира на внушителните 87 акра (около 250 декара – бел. авт.) и буквално „побеля“, защото дрескодът повеляваше всички гости да са в бяло. На церемонията присъстваха най-добрият приятел на Афлек  – Мат Деймън и съпругата му Лусиана Барозу.Сред тях бяха още режисьорът Кевин Смит и съпругата му Дженифър и Джейсън Мюс със съпругата му Джордан Монсанто. Авторът на книгата „Мисли като монах“ Джей Шети ръководи церемонията. Повечето от гостите са пристигнали в събота и са отседнали в Савана, на 50 мили от имението на Афлек, и бяха превозени до тържеството с луксозни автомобили. Малко странно, но братът на Бен – Кейси Афлек, не присъства, като оправда отсъствието си със семейни ангажименти.

Сватбата беше като в приказките – три дни и три нощи.

Преди самото тържество, Бен, Джени и децата им се разходиха из историческия център на Савана, за радост на местните жители и гостите на града.

Булката бе облечена в рокля на легендарния дизайнер Ралф Лорън, направено специално по индивидуална поръчка на латиноиконата. Модното бижу бе с ръкави тип „шапка“, изрязан гръб и пищен прозрачен воал, с който Джен приличаше на кралска особа.  Мерките за сигурност пък бяха като за охрана на президента – елитни гардове се грижеха за спокойствието на гостите, а въздушното пространство над имението бе отцепено. Медиите в САЩ коментираха нашироко и сватбения пръстен – с уникален, изключително рядък зелен диамант. Според експерти бижуто струва поне 5 млн. долара.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html