понеделник, 29 април 2024 г.

Коя е жената, която прегръща Бойко Борисов след ареста му?

Снимки: Фейсбук
„Днес маските паднаха. Фандъкова и ГЕРБ организират протест за неща, които пряко зависят от тях самите вече 15 години! Реват и искат подаяния за стотици милиони от българския данъкоплатец, но нито искат да спрат кражбите в ЦГМ и градския транспорт, нито са готови да си мръднат пръста, за да го направят по-конкурентен и удобен за софиянци“, изригна във Фейсбук страницата на „Спаси София“ независимият общински съветник в Столичния общински съвет Борис Бонев .
Той пише още: „Миловидната“ кметица-фасада пак е хваната в лъжа. Докато твърди как „ние нямаме власт над синдикатите“, тя се прегръща с общинската съветничка на ГЕРБ в СОС, която е шеф на Транспортните синдикати. Отвратени сме, че по време на кризи, ГЕРБ и Фандъкова се занимават с организиране на протести и манипулират работещите, вместо да решават проблемите“.
Борис Бонев обръща внимание на още един детайл: „Знаете ли, че дамата, прегърнала Бойко Борисов след ареста му, е общински съветник в София и председател на транспортните синдикати?
„На снимката, достойна за гоблен, се вижда как Екатерина Йорданова през сълзи прегръща освободения от ареста Бойко Борисов. Тя има причина да му бъде благодарна – кариерата ѝ в ГЕРБ я е трудоустоила на множество функции не само нея, но и дъщеря ѝ. Въпреки скромните експертни възможности, г-жа Йорданова е: Общински съветник в СОС вече четвърти мандат или 15 години, председател на транспортните синдикати (СТСБ), председател и на престижната Жени-ГЕРБ.
В тотален конфликт на интереси, тъй като едновременно бе председател на Транспортната комисия на СОС и председател на транспортните синдикати (СТСБ)“, обърна внимание Бонев.
Вчера по време на Националния протест на превозвачите в София, Екатерина Йорданова категорично заяви, че протеста не е политически (бел.ред.)
„Ясно е, че тя е общински съветник, именно защото държи работещите в градския транспорт в страх и феодални отношения, а когато трябва, ги насърчава да протестират срещу правителството. Разбира се, само когато ГЕРБ не са на власт.
Но където е г-жа Йорданова, там е трудоустроена и дъщеря ѝ: Тя е съпредседател на Младежкия комитет на транспортните синдикати (СТСБ), на които майка ѝ е председател. Зам.-председател на още по-престижната Младежи-ГЕРБ“, пише още във Фейсбук Бонев.
„Докато на нас животът ни минава в кал и хаос, те се трудоустрояват. Но замисляме ли се какви хора управляват София? С какъв експертен потенциал и какви проблеми на софиянци могат да решат? Дали те работят за общественото благо, или за лични и партийни интереси“, пита гражданите общинският съветник.
Източник: plovdiv24.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html