неделя, 28 април 2024 г.

Футболист на ЦСКА е задържан, баща му и брат му се предадоха в полицията (обновена)

Снимки: интернет; Dsport
Футболистът Георги Йомов е задържан. Той е признал, че е бил на мястото на стрелбата в понеделник вечерта на околовръстния път на София, въпреки че минути след полунощ отрече да е бил там пред сайта на отбора си ЦСКА. Стрелецът е баща му, скандалът станал около 22,20 ч.
Йомов разказал, че на бензиностанцията е възникнал конфликт с брат му и още няколко непознати. Тогава му се е обадил на баща им, който дошъл и по време на разправията стрелял. Братът му и баща му са се предали в СДВР във вторник следобед около 14:00 часа, съобщава NOVA.
36-годишният Иван И. е прострелян в двете бедра, единият куршум е излязъл. Животът му е спасен от полицаи, които с колан спират кръвотечението. Опериран, контактен и разпитан е. При сваляне на дрехите има изпаднал проектил. Той е настанен във ВМА. Другарят му Марио е с огнестрелна рана около 7-8 см, зашит, разпитан и освободен. Разпитани са множество свидетели, прегледани са камерите на бензиностанцията. На местопроизшествието са намерени 3 гилзи и 1 патрон 9 мм, марка GFL Лютер.
Източник: 24chasa.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html