събота, 4 май 2024 г.

Даниел Митов: Напушил се е министърът на културата (видео)

Снимки: интернет

Министърът на културата Атанас Атанасов пусна видеоселфи от кабинета си, което взриви мрежата. Във видеото, на фона на класическа музика, той благодари на всички, които са се сетили да го поздравят за рождения му ден. Атанасов снима министерския си кабинет, гледката от прозореца, както и себе си, след което благодари и намига с усмивка.

„Благодаря на всички, които ми писаха за рождения ден! Нямате представа колко ме зарадвахте, колко надежда и кураж ми дадохте. Знам, че ме няма от известно време, има много какво да ви споделя и обещавам, че много скоро ще го направя и ще продължа да го правя оттук нататък. Така че, скъпи приятели, до скоро. Щастлив петък, щастлив уикенд и ще се видим“, казва в благодарственото видео Атанасов, който на 3 април чукна 32 години.

Клипът, който министърът е качил във Фейсбук профила си, вече е събрал хиляди лайкове и бързо обиколи социалните мрежи, като предизвика разнопосочни реакции.

Заместик-шефът на ГЕРБ Даниел Митов дори заподозря, че се е напушил, пийнал или въобще почерпил с някакви вещества. Това е очевидно за всеки, който гледа клипа, пуснат от него в социалните мрежи, коментира пред бТВ Митов. Колегата му Костадин Ангелов пък се разтревожи дали Атанасов няма да си навлече гнева на премиера. „Жалко за културата, жалко и за министъра на културата. Дано не яде утре бой от Кирил“, написа бившият здравен министър във Фейсбук. Актьорът Филип Аврамов пък реагира далеч по-креативно като засне пародийна видеокартичка.

Източник: telegraph.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html