сряда, 1 май 2024 г.

Камен Донев сваля представление в „Армията“, съкрушен от войната

Снимки: green-news.bg; архив

Камен Донев отменя спектакъла си „За словото“, който тази вечер трябваше да се играе на сцената на Театър „Българска армия“. Актьорът поднася извиненията си към зрителите, но се надява на разбиране.

Донев е разстроен от случващото се между Русия и Украйна. Защото „театърът е живо изкуство, подвластно на живите хора, които го създават. А живите хора – подвластни на своето сърце“, обясняват от „Армията“. „Днес Камен Донев не може да ви разсмее, защото сърцето му, съкрушено от случващото се в света, не е в състояние да изпита или дари радост. А авторските му спектакли изискват сърцето му да е отворено. Всичко, различно от искреността, с която той винаги застава пред публиката, би било неуважение към нея“, съобщават от театъра.

От „Армията“ посочват, че билетите ще важат без презаверка за следващата дата на „За словото“ – 20 март, но желаещите могат да върнат билетите си.

Камен Донев за втори път отменя представление заради войната в Украйна. На 27 февруари той трябваше да играе „За словото“ в Пловдив, но се извини на публиката, че не може да го направи.

Източник: ploshtadslaveikov.com

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html