неделя, 5 май 2024 г.

„Левски“ с престижен хикс срещу „Динамо“ (Киев), Мъри доволен

Снимки: Dsport
„Левски“ и „Динамо (Киев) не се победиха и завършиха 1:1 в най-престижната контролна среща на „сините“ на лагера в Турция. Шампионът на Украйна поведе в 35-ата минута с първия си шанс след гол на Виталий Буялски. „Левски“ изравни четвърт час преди края след индивидуален пробив на Димитър Костадинов, завършил с гол на халфа. Отборът на Станимир Стоилов остава без победа в Белек, като това е четвърто равенство за „сините“ от пет мача.
„Това бе много полезна контрола с много силен тим, който показва добри игри и добър футбол. Опитвахме се да им противодействаме по най-добрия начин. Все още имаме някои пропуски, но съм доволен съм от динамиката и желанието на играчите. Очаквам малко повече увереност срещу подобен тип съперници. Желанието на играчите е породено от подкрепата на привържениците, които купуват билети. Отбор и фенове сме единни и това много помага“, каза след мача треньорът на столичани Станимир Стоилов.
„Все още ни бягат общите идеи със Сундберг, но след известно време ще се адаптира. Мисля, че в линията на защитата се подобряваме. Кордоба почувства главоболие снощи, сутринта беше добре, но отново се почувства зле преди мача“, сподели специалистът. „Играчите често се сменят, дори понякога има твърде много чужденци, но казах, че вратарите ще са от школата докато аз съм тук, затова е най-лесно, който и да е вратар, да бъде и капитан“, завърши Стоилов.
Източник: dsport.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html