сряда, 1 май 2024 г.

От ЦСКА: Стойчо Младенов не е с коронавирус

Снимки: cska.bg

Стойчо Младенов има здравословни проблеми, но не е с коронавирус. Надяваме се до седмица да се върне. Това обяви помощникът му Анатоли Нанков, който води ЦСКА в контролата с полския „Стал“ (Миелец) в Турция.
Сблъсъкът между завърши при резултат 1:1. Калоян Кръстев даде аванс на „червените“в първата контрола на отбора, а Коки Хинокио оформи крайния резултат. Иван Турицов и Тибо Вион бяха изгонени, но бяха заменени от Асен Дончев и Мохамед Осман.
„Доволни сме от старанието на футболистите. Работим за физическата подготовка и играчите са малко уморени. Имахме и три млади наши момчета, както и двама футболисти на проби, които трябваше да ги видим. Ще поработят още малко с нас и следващата седмица ще решим за тях“, обясни Нанков.
„Засега не търсим централни защитници, но търсим играчи на други позиции. Гарсес има настинка – тренира три дни с нас, надявам се от утре пълноценно да се готви. Има време до първия мач. Тепърва започват тактически занимания и ще доизкусуряваме нещата”, допълни помощникът на Младенов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html