неделя, 28 април 2024 г.

Гришо потвърди турнир в Далас

Снимки: Туитър

Григор Димитров е заявил участие на ATP 250 турнира в Далас. Новината бе съобщена на страниците на турнира в социалните мрежи. Надпреварата в Тексас ще се проведе от 7 до 13 февруари и ще се играе на закрити хард кортове. Другите двама играчи, които са сигурни до момента, са първите две ракети на САЩ – Джон Иснър и Райли Опелка.

В момента Димитров се намира в разположеното до френските Алпи градче Анеси, където провежда предсезонна подготовка под ръководството на кондиционния специалист Себастиен Дюран и своя физиотерапевт Алгис Христов. Световният №28 игра за последно на Мастърс турнира в Париж преди месец, където достигна до осминафинал, загубен драматично от Александър Зверев.

Непосредствено преди това Димитров записа най-добрите си резултати за сезона, като достигна до два поредни полуфинала – първо на ATP 250 турнира в Сан Диего, а след това и на Мастърс надпреварата в Индиън Уелс.

Предвид факта, че България няма да вземе участие в предстоящото издание на ATP Cup, Димитров ще започне сезона си на някой от ATP 250 турнирите, които ще се проведат преди Australian Open.

Източник: tenniskafe.com

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html