петък, 3 май 2024 г.

Бутат хотел на Меси за 26 млн. паунда

Снимки: Интернет
Звездата на ПСЖ Лионел Меси ще трябва да събори своя четиризвезден хотел MiM Sitges, тъй като е установено, че той не отговаря на градските стандарти. Хотелът, построен през 2017 г., е със 77 стаи и се намира недалеч от частното имение, в което Меси и неговото семейство живееха, докато той беше играч на „Барселона“. В момента се чака съдебна заповед за разрушаването на имота.
Меси, който притежава хотели в Ибиса и Майорка, похарчи 26 милиона паунда за MiM Sitges, който се намира на малко над 30 метра от морето. Един от проблемите обаче е, че балконите са твърде големи, като цялата конструкция зависи от тях и може да доведе до срутване на сградата. Аварийният план също не отговаря на изискванията.
Смята се, че Меси е бил уведомен за заповедта за събаряне едва, когато от El Confidencial са го потърсили за коментар. Хотелът разполага със 77 стаи, а една вечер в него струва 105 паунда на вечер. Той разполага с басейн и бар на покрива, спа център от най-висок клас. 80% от материала, използван за изграждането на сградата, е рециклиран.
Източник: dsport.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html