петък, 3 май 2024 г.

Стойчо побесня: Корупция, лъжи – всеки цица от ЦСКА!

Снимки: БТА и dsport.bg

Не, че не знаем от години каква е тенденцията срещу ЦСКА. Леко ни хапят, картонче тук, картонче там. Дузпа срещу Кери не се свири. На по-ранният мач в Благоевград видяхте каква дузпа се даде. Тук има тенденция, нека феновете да знаят кой беше на ВАР-а. Кабаков, Тъпаков, не знам… Тоя същият, който свири и срещу „Лудогорец“. Защо не погледна? Защо не го направи? Ще ги предупредя, да спрат. След 5 месеца по друг начин ще си говорим с тях“, избухна Стойчо Младенов след 2:0 срещу „Локомотив“ (Сф) на „Българска армия“.

„Червените“ спечелиха с голове на Жорди Кайседо в самото начало на второто полувреме и на Георги Йомов в добавеното време на двубоя. Още преди почивката обаче специалистът трябваше да направи две принудителни смени. Освен това играчите на ЦСКА удариха една греда, а и вкараха гол, но той бе отменен заради игра с ръка на Кайседо.

„Иван (б.р. – Иван Велчев – Кюстендилеца)правилно каза, че феновете са длъжници. Ние трябва взаимно да се подкрепяме, да сме заедно. Когато сме затруднени, тук трябва да се пълни стадионът. Това е армейската любов, това са истинските наши фенове, които подкрепят. Професорите да си стоят вкъщи“, продълги тирадата си Стойчо.

„Вижте празния стадион. Хубава, лоша, играта е за феновете. Ние сме се нагърбили, имаме задача и имаме нужда от подкрепа, а не я виждаме. Така не се гради отбор – да скачаме при всеки неуспех и да оплюваме. В края на шампионата ще седнем, ще говорим и ще решаваме кого да взимаме. Това е наша работа. До този момент искаме да виждаме хората, които истински обичат ЦСКА.“

„Ние само за стадион плачем и говорим. Колко пъти сме се срещали с Министерството на спорта? Само лъжи от страна на правителството. На комшиите – на Левски, може да се направи стадион, а от нас само се цица. Ние сме най-успешният български клуб! „Лудогорец“ се появиха преди 10 години. Поздравления! Но как станаха шампиони? Особено първите им титли, нека анализираме. Върнете, имате записи, вижте как играха с юношите. Това се нарича корупция. Къде беше тогава Боби Михайлов? Големият вожд на българския футбол. Тук говорим истини! Докога? Това не е футболът, който трябва да има в България, разберете го!“, каза още Младенов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html