понеделник, 29 април 2024 г.

„Левски“ прескочи „Царско село“

Снимки: Dsport

„Левски“ се върна на победния път в Първа лига след успех с 1:0 над „Царско село“ в мач от 17-ия кръг. „Сините“ се наложиха във визитата си с гол на Билал Бари в 43-ата минута.

Тимът на Станимир Стоилов прекъсна серия от две поредно нулеви равенства. В същото време „сините“ са непобедени вече в 4 поредни двубоя, в които дори не са допуснали гол. „Левски“ остава осми в класирането с 22 точки, само на две от Топ 6. „Царско село“ е последен със само 11 точки. Отборът на Любослав Пенев е в серия от пет мача без победа и загуби за 10-и път през сезона.

„Много тежко беше, виждате какво е времето, да не говорим за терена. В определени ситуации имахме шанс. Успяхме да направим поредна суха мрежа, което ме радва. Нямахме толкова много положения, но важното, че този път успяхме да вкараме гол и да спечелим. Жизненоважни три точки спечелихме. В последните мачове въпреки добрата игра в защита, в офанзивен план ни куцаха някои неща“, коментира капитанът на „Левски“ Ники Михайлов.

„Тук е негостоприемно теренче. За мен това не е нормален професионален мач. Дисциплината е голяма след идването на Станимир Стоилов. С всяка изминала седмица, с всеки изминал мач се опитваме да се развиваме. Всеки дава всичко за доброто представяне на „Левски“. Борим се да бъдем в Топ 6 и да спечелим Купата. Тези три точки са жизненоважни за нас“, натърти стражът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html