четвъртък, 2 май 2024 г.

„Левски“ не вкара и на „Арда“

Снимки: Dsport
„Левски“ записа второ поредно нулево равенство в Първа лига, завършвайки 0:0 като гост на „Арда“. Домакините от Кърджали имаха повече шансове, докато „Левски“ беше ограничен в атака и отправи само един точен удар за 90 минути.
„Труден двубой и за двата отбора, повече битка и желание. Не можехме да вземем повече с оглед на показаното. Да, с късмет някой можеше да вземе и трите точки, но не стана качествен двубой. Трябва да играем много по-уверено, с повече самочувствие. Не изглеждахме по най-добрия начин кондиционно. Трябва да играем повече с топката, а ние дадохме инициативата през второто полувреме на отбора на „Арда“. Липсва ни достатъчно футболна увереност и класа, това ни създава все още проблеми в атакуващ план, но това може да се подобри във времето, с добавяне на класни състезатели. Липсата на Драган Михайлович и Георги Миланов оказва влияние, защото те имат самочувствие върху контрола на топката. Като не си спечелил мач срещу „Ботев“ (Враца) на „Герена“, това тежи. Срещу „Ботев“ и ЦСКА 1948 имахме нарисувани шест точки, а взехме две. Трябва да добавяме класа, на този етап отборът е леко стабилизиран, играем с желание и амбиция, но очаквам още много повече от нашия отбор“, обобщи случилото се на терена  наставникът на „сините“  Станимир Стоилов. Тимът му не се разписа и през миналия уикенд в мача си с „Ботев“ (Враца). „Сините“ остават с една победа в последните си четири срещи, като имат 19 точки и заемат осмо място. „Арда“ е с точка по-малко и е девети.
„Изиграхме добър мач, но загубихме две точки. Не съм доволен от резултата. Няма да коментира съдийството днес. Доволен съм от момчетата. Аз вярвам, както и те. Липсват ни головете. Не мога обаче да кажа нищо за момчетата. Всичко върви както трябва в отбора“, каза треньорът на домакините Славко Матич.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html