неделя, 28 април 2024 г.

Треньорът на „Лудогорец“: Много сме недоволни

Снимки: Dsport
Старши-треньорът на „Лудогорец“ бе крайно недоволен от загубата с 0:1 от „Цървена звезда“ в Лига Европа, която остави разградчани без шансове да продължат в евротурнирите и през пролетта.
„Мач, който не трябваше да губим. През първото полувреме играта беше равностойна, с по едно положение пред двете врати. Второто също. И миналата година бяхме изключително недоволни от слабото си представяне, и тази година също. Очакванията ни бяха съвсем други. Всеки мач е предизвикателство за нас и футболистите трябва да се доказват. Всяка точка е важна за клуба“, каза Генчев. Единственото попадение падна в 57-ата минута и бе дело на Мирко Иванич. Той се разписа със страхотен удар от над 25 метра, който не остави никакви шансове на Сержио Падт.
„Разочарован съм от резултата. Знам, че можехме да направим повече. През първото полувреме мачът беше равностоен. През втората част ни липсваше агресия и нашето желание да постигнем нещо повече. След почивката те вкараха гол и придобиха повече самочувствие, създадоха още положения. Ние се отворихме, защото трябваше да търсим гол. Резултатът е лош за нас“, допълни нападателят на разградчани Елвис Ману.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html