петък, 3 май 2024 г.

Жената на Румен Спецов с плочки на корема като него (СНИМКИ)

Румен Спецов и жена му
Снимка: Фейсбук

Със стройна и сексапилна брюнетка живее шефът на НАП Румен Спецов, пише вестник „Галерия“.

Вече повече от половин година директорът на приходната агенция е сред най-коментираните хора в страната, но той усърдно крие има ли жена до себе си и какъв е семейният му статус. „Галерия“ обаче успя да научи повече за личния живот на мускулестия експерт и да открие коя е половинката му.

Дългогодишната житейска спътница на Спецов се казва Плама, а двамата са женени от 2014 година. Едва ли е изненадващо, че съпругата на шампиона по културизъм има тяло за милиони. Тя също се занимава професионално със спорт, всеки ден е във фитнеса, а едно от най-любимите й занимания е бягането. В годините, когато Спецов все още се занимава с културизъм, Плама е плътно до него в състезанията и взема активно участие в подготовката му.

Жената на Спецов е запалена по бягането
Снимка: Фейсбук

Твърди се, че именно сексапилната му жена е причината настоящият шеф на НАП да замине да работи за Дубай. В емирството стройната брюнетка изкарва парите си в голяма компания. Спецов, който безспорно е чиновникът с най-голям бицепс, я последва там и започва работа като фитнес инструктор. Данъчният бил от най-високата категория експерти и като бивш шампион по културизъм, тарифата му била умопомрачителна.

За час тренировката с мачото възлизала на 200 долара, гласят слуховете. Негови клиенти били част от най-заможните хора в емирството, включително и много живеещи там руснаци. В профила си в социалните мрежи Плама твърди, че все още живее в Дубай, но по всяка вероятност се е прибрала в България със съпруга си и просто не е актуализирала информацията.

Иначе двамата с данъчния експерт имат малка дъщеричка. Това обаче не е единственото дете на Спецов. Преди два месеца Асен Василев, който го назначи за шеф в НАП, разкри, че бившият културист е жертва на атаки и е получил заплахи за живота на жена си и децата си. Думите на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ ясно показват, че Спецов е баща не само на малкото момиченце от Плама. Колко още деца обаче има, остава тайна, както и дали те са от красивата брюнетка.

Впрочем оказва се, че сексапилната съпруга също има участие в скандала с бившата фирма на Спецов. Припомняме, че в деня, в който беше назначен за шеф на НАП, стана ясно, че той е продал фирма, затънала в неплатени данъци. Става въпрос за „Гранекс Трейдър“, в която той става съдружник на 16 юни 2015 г. На 13 април 2016 г. обаче Спецов дава компанията на малоимотно лице.Това се случва няколко седмици след като на 17 март същата година му е връчен ревизионен доклад от НАП за установени задължения между 1 и 1,5 млн. лв. след проведена данъчна ревизия.

Въпреки огромния скандал, който разтресе държавата след излизането на информацията, бившият служебен министър на икономиката Асен Василев не спира да го защитава. След дълго мълчание Спецов даде публично обяснение за случилото се. В интервю той заяви, че установените от НАП задължения са за 2014 г., когато той все още работи в държавната институция и следователно не са натрупани от него. Само че така излиза, че това е станало, когато съдружник във фирмата е била неговата сегашна съпруга – Плама. Името ѝ фигурира в Търговския регистър като съдружник с 50% от капитала в „Гранекс Трейдър“.

Спецов заяви още, че фирмата му се е занимавала с търговия със зърно, като е искал да развива и производство на фуражи, но не успял да намери финансиране и се разочаровал. Затова решил да продаде компанията, а купувачът, който се оказва малоимотно лице от драгоманско село с криминални прояви, сам го намерил. На срещите с купувача Спецов обяснил състоянието на фирмата и започналото производство от страна на НАП, за което обаче нямал никакви притеснения. Не поискал свидетелство за съдимост и затова не знаел за криминалните му прояви.

Впоследствие доклад на Националната следствена служба констатира, че Румен Спецов е изряден към хазната, не дължи данъци и не е правил опити за измама с ДДС.

Откакто е начело на приходната агенция, мускулестият шеф значително е променил визията си и днес изглежда далеч по-делово. Някогашният шампион по културизъм все още бие всичките си колеги от държавната администрация по мускули, но сега няма толкова време да поддържа плочките по корема си. На последните му снимки личи, че Спецов е позагубил малко сантиметри от бицепсите си, ходи гладко избръснат, пуснал си е и малко по-дълга коса. Изглежда, че напрежението, което неизбежно съпътства всеки ръководен пост, му се отразява. Днес Спецов има доста по-изморен вид, бръчките по челото му са станали повече, а в косата му са се появили първите сребристи кичури.

Източник: в-к „Галерия“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html