неделя, 28 април 2024 г.

Тенисистка изчезна след секс афера с политик

Снимка: Труд

Китайската тенисистка Шуай Пън е изчезнала от седмица насам, след като предизвика скандал с високопоставен политик в родината си. Бившата №1 в ранглистата на двойки обвини Жан Гаоли, че я принудил да прави секс с него. Впоследствие обаче контактите им прераснали в такива „по взаимно съгласие“ и двамата имали краткотрайна връзка.

Тенисистката пусна версията си в профила си в социалната мрежа „Уейбо“, но скоро след това изтри публикацията. Много от нейните последователи обаче успяха да запазят съобщението и му дадоха гласност. Според Пън, Гаоли, който е бивш вицепремиер на Китай, за първи път я принудил да правят секс през 2011-а, когато двамата се запознали. 7 години по-късно те отново се срещнали, след като бившият член на Политбюро на ККП я поканил на вечеря със съпругата му. След това обаче той отново й отправил неприлично предложение, което спортистката отхвърлила през сълзи, но след това била принудена да се примири. Това сложило начало на тригодишната им връзка, която Пън описва като „неприятна“.

35-годишната тенисистка твърди, че Гаоли, който е с 40 години по-възрастен от нея, държал аферата да остане в тайна, но тя не желаела да мълчи повече. Оттогава профилът на шампионката на двойки от „Ролан Гарос“ и „Уимбълдън“ в „Уейбо“ е блокиран, а вчера бе съобщено, че самата тя е в неизвестност от няколко дни.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html