събота, 4 май 2024 г.

Петков и Манолова се подредиха с „Демократична България“ в новия кабинет

Снимка: Труд

Кирил Петков е твърдо убеден: „Много е важно да имаме 121 депутати на промяната, „Изправи се БГ! Ние идваме!“ да са в парламента, „Продължаваме промяната“ да са първа политическа сила и „Демократична България“ да изпревари ДПС.“

Това заявиха съпредседателят на „Изправи се БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова и председателят на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в съвместно изявление във Фейсбук от Кюстендил.

„В последните дни натискът основно е върху нас, „Изправи се БГ! Ние идваме!“, и върху „Продължаваме промяната“, защото е ясно, че ние не се продаваме, не се поддаваме, не се страхуваме, не се предаваме и шансът да има правителство на промяната е точно тези три формации да сме в парламента. Въпреки че ударите падат главно върху нас, като най-малка формация, вече дори социолозите на Борисов показват категорично, че минаваме над 4%“, коментира Манолова.

„Хората искат да има правителство, но искат почтено правителство на промяната. Никой не ни спира по улиците да пита кога ще има кабинет на Борисов 4, а очакването е управлението да бъде от формациите на промяната. Възможността за такова управление е, да се гласува за „Изправи се БГ! Не идваме!“, „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“, каза тя.

Кирил Петков допълни: „Работим съвместно, идеите ни са общи и вярвам, че ще стане.“

Източник: Труд

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html