петък, 3 май 2024 г.

Ивелин Попов: Само веднъж ме търсиха от националния отбор

Снимки: БНТ; БТА
Бившият капитан на националния отбор по футбол Ивелин Попов коментира, че на този етап пред него не стои на дневен ред темата за завръщане в представителния ни тим. В интервю за БНТ футболистът на „Сочи“ сподели, че причината за това е липсата на достатъчно комуникация между него и треньорския щаб, воден от Ясен Петров.
„Само един път са ми звънели, повече разговори не сме провеждали. Когато има интерес и от двете страни, нещата могат да се случат, но засега са в застой“, каза Попов.
Според 34-годишния нападател гръбнакът на националния отбор не бива да бъде изграден единствено от млади футболисти.
„Не става само с млади футболисти. Когато аз, Николай Михайлов, Бодуров, Занев играхме в по-различно време, футболът беше по-различен тогава. Онова вълче време успя тогава да ни кали“, коментира Ивелин, който записа общо 90 мача с националната фланелка.
На въпрос дали обмисля да се завърне у нас на клубно ниво Попов заяви: „Има варианти, но на този етап самият аз не мога да кажа дали мисля за завръщане или не“
Накрая, трикратния носител на наградата за „Футболист №1 на България“ говори и за това как се чувства в момента в клубния си тим Сочи. „В последните няколко мача бях на скамейката, онзи ден влязох за 2 минути срещу ЦСКА (Москва), но това са вижданията на треньора, а аз съм професионалист. Най-важното е, че съм здрав. Нямам никакви оплаквания от коляното след операцията“, завърши Ивелин Попов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html