понеделник, 29 април 2024 г.

Гледаме бенефиса на ансамбъла за 30 лв.

Снимки: БОК

Между 30 и 60 лв. ще струват билетите за бенефиса на ансамбъла по художествена гимнастика, който спечели олимпийската титла в Токио 2020, научи anteni.bg.

Грандиозното шоу – „СЪН“, е планирано за 16 декември 2021 г. В зала „Арена Армеец“ олимпийските шампионки Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, както и Елена Бинева, Теодора Александрова, Катрин Тасева и Невяна Владинова ще излязат за последен път на килима, за да зарадват многобройните си почитатели.
„Сън“ е авторски спектакъл, който съчетава в себе си музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на мащабната продукция отново застава Калоян Лалев – Кайо, заедно с впечатляващия 3D мапинг на МP Studio и техническото осигуряване и сет дизайн на Joker Media Rental.
Съгласно заповедта на министъра на здравеопазването, към този момент, залата ще се ползва с капацитет от 100 %, спазвайки всички противоепидемични мерки. Всеки посетител в залата ще бъде допускан само с валиден „зелен сертификат“.

Билети могат да се купят онлайн или от касите на EasyPay в цялата страна.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html