четвъртък, 2 май 2024 г.

Борисов: Като притиснат Радев с лъжите му, той пуска Рашков

Снимка: Пресцентър ГЕРБ

Средства, отпуснати от бюджета авансово за строежа на магистрала „Хемус“, са преминали през една банка, собственост на Бойко Борисов, със собственика на която той е имал общи фирми. Това каза днес в Симеоновград министърът на вътрешните работи Бойко Рашков. Бойко Борисов му отговори, че ако не посочи коя е банката, ще го съди за клевета.

Той допълни, че средствата са изпратени в чужбина.

Малко след това Борисов отговори:

„Когато Радев бъде притиснат с лъжите му, той пуска Рашков. Казва, че парите са минали през една банка, собственост на Борисов. Рашков, ако днес не кажеш коя е банката, на която аз съм собственик, за да отида да си седна на мястото, още утре завеждам дело за клевета срещу тебе. Аз не съм собственик на никоя банка.“

И допълни: „Утре могат на Майкрософт да ме направят съдружник. Дай Боже на Зукърбърг, на някой по-сериозен човек“.

Колко пъти предупредих, че актуализацията на бюджета е една предизборна кампания на Радев за пенсионерите. Какво промениха с тази актуализация, попита лидерът на ГЕРБ.

„В момента те са много притеснени, че не им се случват нещата. Социологическите агенции дават победа за ГЕРБ“, заяви Бойко Борисов.

По думите на Борисов обвиненията на Рашков за купуване на гласове се правят, за да се отклони вниманието на хората от хаоса. „Той е предизвикан от пълните болници, най-лесният начин е този. Това ще върне ли живота, ще ваксинира ли”, попита лидерът на ГЕРБ.

Относно акцията в Симеоновград за търговия с вот Борисов обясни, че намерените списъци са за дърва, а личните карти на починали граждани, които трябвало да се върнат.

Подадохме жалба в ЦИК, защото на машините за гласуване, които са ни дали да обучаваме наблюдателите си, бюлетините са до 21 номер, а ние сме 32, съобщи още той. „Защо е този вой за броенето на разпечатките? Защото манипулират софтуера“, добави Борисов.

Източник: КлубZ

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html