неделя, 28 април 2024 г.

ЦСКА капитулира на „Армията“, фенове се биха преди мача (обновена)

Снимка: Dport

ЦСКА записа първа загуба през сезона в Първа лига, отстъпвайки с 1:3 пред „Локомотив“ (Пд). В рамките на 17 минути през второто полувреме бившият играч на „червените“ Георги Минчев реализира хеттрик насред „Българска армия“. Пет минути преди края Йоан Баи вкара гол без значение за домакини, които изиграха може би най-слабия си мач от началото на кампанията.

Срещата ще се запомни и с безредиците преди началото на срещата. Минути преди началото на срещата от 13-ия кръг феновете на двата отбора се сбиха на пистата пред сектора за гости, както и на трибуните между сектор А и сектор Б на стадиона.

Привържениците на домакините си пробиха път по пистата и стигнаха до сектора с фенове на „смърфовете“, където се стигна до баталните сцени. Има ранени, сред които и административният директор на ЦСКА – Стойко Сакалиев. Бившият футболист е получил удар в главата.

Това не е първи път, когато агитките на двата отбора стигат до бой директно на стадиона. През 2017 г. на мач в пловдивския парк „Лаута“ се стигна до сблъсъци между агитките на двата тима на пистата пред централната трибуна на стадиона на „Локото“.

Източник: Dsport.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html