неделя, 28 април 2024 г.

„Левски“ се забавлява, вкара 7 гола за Купата

Снимки: Dsport

“Левски“ се класира без проблем за четвъртфиналите за Купата на България след най-голямата си победа от три години насам. „Сините“ спечелиха със 7:0 срещу втородивизионния „Септември“ (Симитли).

В 20-ата минута Георги Миланов напредна отляво и подаде, а Марин Петков отблизо засече, за да даде преднина на отбора си. След това Бари се разписа три пъти, а по веднъж вкараха Миланов, Борислав Цонев и Димитър Костадинов.

“Общо взето, основното изискване беше да продължим напред. Трябва с всяка измината минута да подобряваме представянето си. Имахме леки затруднения в началото, но намерихме решение. Има разлика в класите, ние сме „Левски“, те са отбор от Б група. Добре беше, че играхме докрай. Ние не сме играли за някакъв резултат. Търсехме ритъм и контрол над мача, което се получи, както и играта в защита. Далеч сме от истинския „Левски“. Всеки ден поставяме все по-трудни задачи“, каза след мача треньорът на „сините“ Станимир Стоилов.

В другата среща „Локо“ (Пловдив) победи с 2:0 „Локо“ (София) като гост с головете на Димитър Илиев и Кристиан Гомис през второто полувреме.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html