неделя, 28 април 2024 г.

„Чикаго“ с най-добър старт в НБА от 5 години

Снимки: sportskeeda.com; bestodds.com
„Чикаго“ победи „Детройт“ с 97:82 и записа трета поредна победа от началото на сезона в Националната баскетболна асоциация. „Биковете“ стартират с три поредни успеха за първи път от пет години насам. Шестима играчи на Булс завършиха с двуцифрени точкови показатели, като над всички бе ДеМар ДеРоузън с 21 точки.
Шампионът „Милуоки“ се наложи над Сан Антонио със 121:111 в друга среща от първенството на САЩ и Канада. Крис Мидълтън се отличи с 28 точки, а Янис Антетокунбо добави 21 за Бъкс.
Треньорът на „Индиана“ Рик Карлайл пък записа първа победа начело на тима след успех над „Маями“ със 102:91 след продължение. След две поредни загуби с по една точка разлика този път „Индиана“ успя да се наложи, а ключова роля изигра новобранецът Крис Дуарте, който вкара три фаула в продължението.
„Мемфис“ записа втора поредна победа от началото на сезона в НБА след 120:114 срещу „ЛА Клипърс“. Джа Морант завърши с 28 точки и 8 асистенции за успеха на Гризлис. Най-резултатен в мача бе Пол Джордж с 41 точки, но усилията му не помогнаха на „ножиците“, които допуснаха втора поредна загуба.
Източник: Gong.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html