неделя, 28 април 2024 г.

Роналдо преди дербито с „Ливърпул“: Още се адаптирам

Снимки: Туитър
Кристиано Роналдо може и да е един от най-великите футболисти в историята, но това по никакъв начин не му дава спокойствието, че може да се движи по инерция при втория си престой в „Манчестър Юнайтед“. Напротив, той осъзнава добре, че има нужда от време за адаптация с новите си съотборници и дори се е прицелил в развитие на играта си, пише Sky Sports.
„Адаптацията ще отнеме време дори за системата, която практикуваме, но мисля, че стъпка по стъпка направихме така, че да смятаме, че всичко е възможно. Не говоря само за личните си умения, а и за отборните взаимоотношения. Трябва да започнем да печелим като колектив, тъй като е доста по-лесно да се фокусираш само върху себе си“, каза португалецът.
Очаква се CR7 да поведе „червените дяволи“ към успех в най-голямото дерби в английския футбол срещу „Ливърпул“. Срещата е на „Олд Трафорд“ утре от 18:30 ч.
„Знам каква е ролята ми в отбора и клуба. Тя е да вкарвам голове, да помагам на тима с опита и познания за играта, които имам. Ако всички мислят по един и същи начин, жертват се за отбора, ще вървим напред. Имаме фантастични фенове, фантастичен стадион, фантастичен отбор и трябва да сме на ниво. Мотивиран съм да правя семейството си и привържениците щастливи. Искам да вдигна нивото още по-високо“, демонстрира самочувствие португалецът.
Източник: fakti.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html