събота, 27 април 2024 г.

Валери Симеонов с нова любовница, премести се в София

Снимка: БиТиВи

Антени

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов извърши тотална промяна в живота си, стана ясно тези дни. Той се премести да живее в София при новата си любов – Венера Тодорова. Двамата обитават малко жилище в един от най-тузарските квартали на столицата – „Изток“.

„Живея в жилище под наем. Така се стекоха нещата, че трябва да живея някъде с жената на моя живот и с нейното семейство“, заяви твърде хрисимо политикът, който не успя да влезе в парламента след последните два избора, няма изгледи да го направи и сега. Бившият зам.-председател на парламента представя Венера като интимна и партийна партньорка, затова ѝ е дал първо място в листата на патриотичната формация.

Венера Тодорова, снимка: БиТиВи

„В общи линии сме заедно и в живота, и в политиката с Венера – споделяме всичко. Тя е доста безпристрастна. Съдник е на медийните ми изяви, а също така и на политическите решения, така че се допитвам до нея.  Съобразява се, интелигентен и умен човек е. Мога да кажа, че не цепи басма на никого, включително и на мен. Тя е долу-горе моя характер и затова си пасваме, защото истината е над всичко“, каза Валери Симеонов пред bTV.

По време на управлението на ГЕРБ Валери Симеонов бе вицепремиер, но трябваше да подаде оставка, след като публично наруга майките на децата с увреждания. В политическите и медийни среди упорито се шушукаше, че Симеонов е пробутал за министър на туризма предишната си любов – Мариана Николова.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html