събота, 27 април 2024 г.

ЦСКА единствен продължава без загуба в Първа лига

Снимки: Dsport
ЦСКА продължава да е единственият отбор в първенството, който все още няма загуба през новия сезон. Столичани надвиха „Ботев“ (Пловдив) с 3:2 в зрелищен мач пред празните трибуни на „Българска армия“. „Червените“ се изкачиха на второто място, само на две точки от лидера „Лудогорец“, но тимът от Разград е с мач повече.
Два гола на Жорди Кайседо и един на Георги Йомов дадоха на „армейците“ преднина от 3:0, но в последните десетина минути „канарчетата“ върнаха две попадения и върнаха интригата в мача до последно. Доста дискусионно бе съдийството на Георги Давидов през цялата среща. В 68-ата минута при 1:0 гол на „Ботев“ беше отменен заради спорна засада.
„Миг подценяване и видяхте, че ни отбелязаха два гола. Поощряващо е, че играха за надиграване с нас, това е футболът. Те имаха възможности да открият резултата, не успяха, ние вкарахме три гола след това, пропуснахме още толкова. Вече мислим за следващия мач. Не смятам, че сме треперили в края на мача, няма място за страх. Но не завършихме, както трябва. Феновете са 12-ия ни играч, способни са умрял от гроба да вдигнат“, заяви треньорът на „армейците“ Стойчо Младенов.
Източник: Dir.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html