неделя, 28 април 2024 г.

Суперкомпютър прогнозира: „Челси“ ще стане шампион на Англия, провал за Роналдо

Снимки: Туитър
1/3 от сезона в английската Висша лига е зад гърба ни и вече се очертаха някои любопитни тенденции. В прогнозите се включи и суперкомпютър, според който „Манчестър Юнайтед“ ще останат извън Топ 4 в крайното класиране. Football Web Pages са провели въпросния тест, в който се предвижда крах за „червените дяволи“ и звездата им Кристиано Ронадло. Компютърът прогнозира, че тимът ще събере само 70 точки през кампанията, колкото ще има и лондонският „Уест Хем“, но с по-добра голова разлика.
По-шокиращото обаче е, че промотираният „Брентфорд“ ще дебютира в Шампионската лига, завършвайки на четвърто място със 74 пункта.  Към Чемпиъншип ще тръгнат „Норич“, „Саутхамптън“ и „Бърнли“, а новобогаташите от „Нюкасъл“ ще оцелеят на косъм с едва 29 точки.
„Арсенал“ ще се срине още повече от миналата година до 13-о място, а „Уувърхамптън“, „Лестър“ и „Тотнъм“ ще са на местата между 10-12.
Шампионът на Англия, според математиката, би трябвало да бъде „Челси“ с внушителните 99 точки, като клубът ще бъде единственият без допусната загуба в гостуване. В Топ 4 ще влязат „Ливърпул“ и „Манчестър Сити“, като машината не допуска, че двата тима ще могат да загубят мач пред собствена публика.
Източник: fakti.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html