неделя, 28 април 2024 г.

Най-високият инфинити басейн е с 360-градусова гледка към Дубай

гледката от Aura Skypool, снимки: travelandleisure

Дубай няма недостиг на поразителни атракции, уникални за луксозната дестинация. От своите създадени от човека острови и пищни тематични паркове, до прочутите си небостъргачи и петзвездни хотели, градът разполага с много забележителности и дейности, които забавляват посетителите. Но последното допълнение към дългия списък със забележителности, които трябва да посетите, е впечатляващо дори по стандартите на Дубай.

Представяме ви Aura Skypool, най-високият 360-градусов безкраен басейн и салон в света.

Разположен на 50-ия етаж на луксозния хотелски и жилищен комплекс Палм Тауър, зашеметяващият инфинити басейн от 2540 кв.м, „виси“ на 200 метра във въздуха. Посетителите могат да се насладят на непрекъсната гледка към забележителностите на Дубай като Палм Джумейра, Бурдж Ал Араб, Бурдж Халифа и Айн Дубай от птичи поглед, докато небрежно отпиват коктейл или се потопят във водата.

Басейнът се увива около салон с палуба, където шезлонгите и шезлонгите по поръчка ще помогнат на гостите да се отпуснат. Пищната зеленина и естествените материали придават зен атмосфера на салона и елегантно внасят външната атмосфера вътре. А когато огладнеете, Aura’s Lounge & Bar предлага паназиатски ястия, създадени от главния готвач Крейг Бест.

„Като първият и най-висок 360-градусов безкраен басейн, Aura не само ще предложи изключително преживяване, но и ще действа като друга фокусна дестинация, която предоставя на посетителите панорамен достъп до блестящата архитектура на Palm Jumeirah, както и до ключови околни забележителности, които са били ключови за растежа на Дубай като туристическа дестинация “, казва Омар Хори, главен директор по активи в Nakheel, разработчик зад Palm Jumeirah и Aura Skypool, в изявление.

Aura ще се отвори в средата на ноември, но вече можете да резервирате своето място. Изберете между три опции за билети и резервирайте сутрин, следобед или цял ден. Цените започват от 170 дирхама на човек (или около 46 долара) и включват шезлонг, достъп до салона и пакет за добре дошли.

Източник: travelandleisure

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html