неделя, 28 април 2024 г.

Шеф на „Левски“: Лицензът виси със страшна сила

Снимка: Bulphoto

Новият изпълнителен директор на „Левски“ Иво Ивков не скри, че лицензът на клуба „виси непрекъснато със страшна сила“. Адвокатът беше избран и за член на новия Управителен съвет на „сините“.

Мажоритарният собственик Наско Сираков представи новите членове на пресконференция на стадион „Георги Аспарухов“, като освен Ивков в него влизат още Даниел Боримиров и Радослав Разпопов.

„Да, гарантирам, докато аз подписвам, че няма да има неизгодни договори за клуба. Но това също така е и въпрос на виждане, кой договор е изгоден и кой не. С Петър Хубчев имаме загубено дело, трудни са преговорите, водят ги представителите на нашия партньор Palms bet. Дали виси лицензът – непрекъснато, и то със страшна сила, но имаме поглед как да се промени това и трябва да вярваме, че ще успеем“, сподели Ивков при представянето му пред медиите. „Спешните плащания до края на годината – да покрием неизплатени суми на бивши и настоящи футболисти на клуба и треньори. В незавидно положение сме, защото административният екип проявява разбиране от година и половина и не са получавали заплати. Няма да давам цифри. Някои от задълженията, с които се запознавам, аз няма да призная лесно като юрист, но ще водим преговори с нашите партньори и кредитори. След това ще обявяваме. Като напусна този пост ще дам пълен отчет – как съм взел и как напускам клуба. Имам резерви по някои суми“, каза още изпълнителният директор на клуба. Иво Ивков е адвокат, който дълги години се е занимавал и е подпомагал дейността на тима от „Герена“.

Източник: bnt.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html