неделя, 28 април 2024 г.

Бойко Борисов: Радев не знае на кой свят е

Снимка: БНР

„Ние ги започнахме тези стадиони с доста стабилни инвестиции. Искам да ви поздравя, че за разлика от сегашното правителство, вие бяхте мъдри. Надявам се, че не само нашите общински съветници, но и тези от БСП биха ни подкрепили“, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е на посещение в Пловдив.

„Искам да знае градът, че взимайки пари от бюджета на страната, като партия ще подкрепим това решение. Поемам ангажимент целево да ви дадем пари за тези стадиони, когато влезем в новото управление да компенсираме общината с тези средства“, допълни Борисов, който присъства на среща  заедно с кмета на града Здравко Димитров във връзка със строежа на два нови стадиона.

„Преди седмица се обзаложих с Радев, че до Нова година токът ще стане 500 лв., пък той стана днес. При лошия Бойко 10 г. 70 лв. плащат. Потъват кораби, тровят морето. Знаете ли на борсата колко е вече желязото, бетонът. Не разбирам колко малоумни са тези хора в момента, ако ние управлявахме днес и строителните компании бяха отпред, щях да им дам ясен знак, че договорите трябва да се изпълнят в срок. При днешните цени над 30% поскъпнали, те или трябва да строят шеметно или ще фалират. Те ги карат да не работят и да стоят отпред на протест“, обясни Борисов.

800 млн. сложихме в отделна сметка, за да разплатят това, което сме започнали. Всичко това беше гарантирано, за което протестират. Парите бяха осигурено. Радев вика: Борисов е виновен! За кое, че ти потъна кораба? 30 дни стоят и гледат как потъва корабът „Вера Су“, каза той.

Излъгаха ги за пенсиите, ние си изпълняваме ангажимента и ще си построим това, което сме започнали, обясни Борисов.

„Цената на газа го изпуснаха. Борисов беше лош. Но дали е в Кремъл или във Вашингтон, тръбите бяха пълни с газ“, каза още Борисов.

„За съжаление днес 157 души са починали от коронавирус. Никакви мерки, нищо! Свършват чувалите“, добави лидерът на ГЕРБ, коментирайки последните данни за разпространение на заразата.

Виновни сме за кораба, за цените, за газа… Радев е невинен за всичко. Все едно 5 години е бил нищо“, каза още Борисов.

„Паникьосани са. Онзи ден, като им дадох пример откъде върви контрабандата, за „Пътя на Копринката“, сега са в шах какво знаем. Панически им носят пари надолу-нагоре. Толкова пари има в този път, че могат да направят 3 стадиона. Радев не знае на кой свят е, дали не знаем повече за парата, която тече там, посочи той.

Пак ще ги бием много, защото хората видяха, че те не могат. Крадливи са. Затова няма и пари в бюджета, допълни още.

В момента ние сме на война с ковида, средно по 80 души умират на ден. И все едно ги няма. Онзи ден гледах интервю със Спецов, леле какво интервю беше, а той измамник. Чак ме кани да му давам сигнали за „Пътя на Копринката“ – на него точно и на Бойко Рашков, който им е чадър.

Източник: Труд

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html