събота, 27 април 2024 г.

Дамбраускас се спасява в Хърватия

Снимки: Dsport
Валдас Дамбраускас, който в момента води преговори с „Лудогорец“ за прекратяването на договорните взаимоотношения между двете страни, е много вероятно да се завърне в Хърватия и да поеме „Хайдук“, твърди Novilist. Според информацията, настоящият наставник на тима от Сплит Йенс Густафсон вероятно ще бъде уволнен съвсем скоро. „Хайдук“ не се представя никак добре от началото на новия сезон и заема четвърто място в класирането, а освен това тимът се провали и в Лигата на конференциите.
Ръководството все още не е взело окончателно решение за уволнението на Густафсон, но според хърватското издание Novilist, шефовете на тима вече са набелязали Дамбраускас за потенциален заместник на шведа. Литовецът има опит в хърватския футбол, след като преди да дойде в „Лудогорец“, водеше хита в местното първенство „Горица“.
Миндаугас Николичиус е спортен директор на „Хайдук“, а преди това именно той привлече Валдас Дамбраускас в „Горица“. Заради добрите резултати на скромния тим Николичиус бе привлечен от „Хайдук“, а Дамбраускас – от „Лудогорец“. Сега двамата могат отново да заработят заедно.
Източник: dsport.bg

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html