неделя, 28 април 2024 г.

Хронична контузия в дясното рамо мъчи Цвети Пиронкова

Цветана Пиронкова е преустановила тренировки заради хронична контузия в дясното си рамо. Това съобщи втората ни ракета чрез публикация на страницата си във Фейсбук. Пловдивчанката разкри, че през последните седмици се е подлагала на възстановителни процедури и вече се наблюдава напредък, но все още се въздържа от прогнози относно завръщането си на корта. То по всяка вероятност няма да случи до края на тази година.

Здравейте! Включвам се с не много приятни новини. Поради силно обостряне на хронична контузия в дясното ми рамо, се наложи да преустановя тренировки и участието си в турнири. През последните 4 седмици се подлагам на интензивна терапия за възстановяване и вече започвам да раздвижвам ръката си без да изпитвам болка. Прогнозите са добри, но е необходимо време и почивка. Благодарности на д-р Стаматов, д-р Думанова и целия екип на медицински център „Етика“ Пловдив, за професионализма, отношението и положените грижи“, написа Спортист №1 на България за 2020 г.

Последният турнир, в който пловдивчанката взе участие, беше US Open. Миналата година Пиронкова достигна до четвъртфианлите в Ню Йорк, но сега отпадна още на старта след поражение с 2:6, 1:6 от Дария Касаткина.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html