неделя, 28 април 2024 г.

Хаджигенов бесен: Герджиков какво прави там, той е кръгла нула

Николай Хаджигенов, кадър БНТ

Според съоснователя на гражданското движение „Ние идваме!“ Николай Хаджигенов, единственият конкурент на Румен Радев в изборите за президент е Лозан Панов.

„Герджиков какво прави там, освен, че ще измие срама от очите на ГЕРБ и ще отнесе каквото може в негативен план. От него има смисъл точно колкото имаше от Цецка Цачева, никакъв, кръгла нула. ГЕРБ не издигна кандидат, защото Борисов ще изгуби, а него го е страх, примитивен страх“, каза Хаджигенов пред БНТ.

Той допълни, че би искал да види Радев и Панов в дебат, след което ще вземе лично решение в последния момент кой от тях двамата повече заслужава подкрепа.

„Радев не направи нищо смислено срещу Гешев. Парламентарният вот ни е по-важен. ГЕРБ продължава да кадрува и да назначава калинки, ГЕРБ никъде няма да се върнат. Ако се наложи ще ходим на избори, какво лошо има, дори ГЕРБ да са първи – нищо няма да направят. С ГЕРБ и ДПС няма какво да се говори“, добави Николай Хаджигенов.

„Правосъдната реформа ще е наш приоритет, без нея не сключвам споразумение с никого. Лозан Панов е една от малцината бели лястовици в правосъдието у нас“, каза още Хаджигенов.

Той уточни още, че „Ние идваме!“ прави допитване до членовете и симпатизантите си и в края на седмицата Управителният съвет ще реши кого да подкрепи за поста на „Дондуков“ 2.

Източник: БНТ

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html