вторник, 30 април 2024 г.

Венци Стефанов: Някаква патица взе парите на Мартин Петров, а той иска да управлява БФС

Президентът на „Славия“ Венцеслав Стефанов коментира в типичния си стил кандидатите за президент на БФС, като за пореден път отправи доста критики към Димитър Бербатов. „Какво да ви кажа за Светата Троица? Тези три момчета (б.р. – Димитър Бербатов, Мартин Петров и Стилиян Петров) са много добри за родителите, за приятелите им. Но да контролираш този футболен организъм в България се изискват връзки, контакти, ум. Както казваше един корифей в журналистиката, аз не бих дал на тези тримата да ми разходят кучето дори за пет минути! Защото ще го изпуснат. Единственият им шанс е, че Мартин Петров е по-бърз и евентуално може да го стигне. Иначе нямам никакъв друг шанс. По простата причина, че зад тях стои един юрист, който им дава акъл за повечето от нещата. Но той не си дава сметка, че тези хора категорично не стават“, каза в Пресклуб „България“ босът на „белите“.

„Нямаш ли контакт с хората, ти нямаш идея какво се случва. Трябва да бъдеш човек към всекиго. Митко го чухте да говори единствено през последните месеци, когато тръгна да обикаля насам-натам из страната. Преди това чувахте ли го? Ако има някой, който е бил почерпен едно кафе от Бербатов, ще му направя паметник, ей тук на стадион „Васил Левски“.

Зад него явно стоят хора, които му дават кураж, защото той не е в час за много неща. Иска ми се да проверите кой финансира неговата фондация, как се финансира, той дава ли пари, колко дава… Мартин Петров ми беше много симпатичен, ама той неговите пари не може да си опази. Взе му ги някаква патица, пък за футбола ли… Стилиян Петров от куртоазия стои и казва, че ще бъде в България. Ще го видите тук три пъти в годината. И кой, малкият Станков, Петър Величков и Бербатов ще управляват? Несериозни неща“, категоричен е Стефанов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html