петък, 3 май 2024 г.

Кирил Петков и Асен Василев казват до два дни за партията

„Докато съм служебен министър няма да говоря за политическо бъдеще. Дори и последните дни искаме да свършим реални задачи. Имал съм положителни разговори с президента. Разговаряли сме с Асен Василев как да продължим промяната по най-ефективния начин. Със сигурност ще бъдем част от промяната.“

Това повтори отново икономическият министър Кирил Петков на срещата в Благоевград, попитан дали е получил покана да бъде отново служебен министър.

Той допълни, че на тази среща са били обсъждани само икономически теми. „Вярвам, че Благоевград ще бъде икономически пример“, каза министър Петков.

„Хубавото в дискусиите е, че всеки каза какво ще направи. Аз ще говоря с Българската банка за развитие, ако се направи състезание между университетите, ние да участваме в наградния фонд“, допълни още Кирил Петков.

„С Асен Василев със сигурност ще бъдем част от промяната“, заяви служебният икономически министър Кирил Петков на въпрос дали се подготвя нов политически проект.

„С президента съм имал много положителни разговори. Моята гледна точка, заедно с Асен Василев, е как да бъдем част от промяната“, допълва Петков.

„След два дни ще ви кажа моите бъдещи планове“, заяви Кирил Петков след срещата в Благоевград.

 

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html